Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  - фото

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі - фото

Події
18 березня 09:35

Стильний фуд-хол з власним кафе, кавовими автоматами, діджитал-сервісами та приємною атмосферою. Сучасний супермаркет сьогодні — це набагато більше, ніж просто продуктовий магазин.

Тисячі людей вже встигли оцінити широкий асортимент якісних і доступних товарів, зручні сервіси та високий рівень обслуговування, який пропонує клієнтам мережа супермаркетів VARUS. І родина VARUS поповниться ще одним магазином у Запоріжжі за адресою: вул. Петра Сагайдачного, 7.

Фішки нового формату

Новий формат улюбленого магазину — це традиційні економія та комфорт, приправлені сучасним дизайном, діджитал-рішеннями та корисними сервісами. 

Перше, на що звертаєш увагу — сучасні дизайнерські рішення в інтер’єрі. Нові розробки охопили абсолютно все: від особливостей освітлення до планування торгових рядів, всі нововведення покликані зробити магазини ергономічними, а навігацію в них — простою та зрозумілою навіть новому покупцеві.

Новий VARUS — це просторі торгові зали, де послідовно та ергономічно розставлені найулюбленіші продукти. Сучасне освітлення підкреслює домашню спокійну атмосферу, тож ви можете приділити покупкам стільки часу, скільки вам захочеться.

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 1Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 1

Новий супермаркет підготував для вас багато цікавинок. Так, наприклад, VARUS CAFE — місце, де ви можете придбати улюблені готові страви та запашну випічку з собою, або посмакувати смачненьким прямо на місці, в затишній обстановці. В асортименті кулінарії представлені дієтичні та вегетаріанські страви, тож кожен зможе знайти страву собі до смаку. Для поціновувачів ресторанних блюд VARUS CAFE пропонує фірмову піцу і WOK зі свининою, курятиною та овочами.

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 2 1Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 2

Оскільки до м’якенької булочки з корицею добре пасує міцна кава, VARUS вирішив порадувати покупців кавовими апаратами, за допомогою яких ви зможете приготувати собі напій самостійно.

Тішить клієнтів мережі й асортимент із тисяч різноманітних товарних позицій українських та закордонних виробників. Свіже м’ясо та м’ясні вироби, молочні продукти, сири, делікатеси, солодощі й напої — у VARUS є все, щоб задовольнити навіть найвибагливішого покупця. А регулярні акційні пропозиції та знижки зроблять покупки не тільки приємними, але й вигідними.

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 3 2Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 3

Розширився і асортимент товарів. На полицях супермаркету представлені якісні продукти українського та закордонного виробництва. Серед позицій знайдеться все: від мастхевів продовольчого кошика до делікатесів та незвичних смаколиків. До того ж, одна з причин любити VARUS — власні торгові марки мережі. У VARUS представлені 12 ВТМ. Асортимент ВТМ постійно росте і наразі налічує близько 2 000 товарних позицій. Це дозволяє покупцям завжди мати змогу придбати улюблені продукти за доступною ціною, не жертвуючи якістю при цьому. Особливо радимо звернути увагу на ТМ Varto та ТМ Вигода, які поєднують якість та доступні ціни.

VARUS — це про зручність

Програма лояльності VARUS PERFECT створена для того, щоб зробити шопінг ще більш вигідним. Накопичувати та витрачати бонусні гривні на покупки у VARUS — легко зі справедливим курсом: 1 бонусна гривня = 1 гривня. При купівлі акційних товарів, позначених спеціальними цінниками, ви отримаєте ще більше бонусних гривень. Крім того, бонуси подвоюються за покупки в День народження та за день до нього. А витрачаючи понад 5 000 грн в місяць на покупки, ви гарантовано отримуєте додаткове нарахування +1% бонусних гривень від суми покупок протягом наступного місяця. Щобільше, завдяки VARUS PERFECT можна об’єднати рахунки всіх членів родини в один — і збирати бонуси разом.

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 4 3Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 4

Зручний функціонал, контроль бонусного рахунку, статистика покупок, ти завжди в курсі всіх вигідних акційних пропозицій і картка лояльності VARUS PERFECT прямо у смартфоні — все це в мобільному застосунку VARUS.

Каси самообслуговування та сервіс Scan&Go стануть порятунком для тих, хто цінує свій особистий простір. 

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 5 4Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 5

А як щодо усвідомленого шопінгу? І тут на допомогу приходить сервіс VARUS.UA. Можливість не ходити за покупками самостійно — ще одна опція, доступна клієнтам VARUS, адже вони мають у своєму розпорядженні зручний сервіс доставки. Є можливість замовити доставку одразу, запланувати її на зручний час або обрати самовивіз і забрати вже зібрані пакети з продуктами в магазині. Тож якщо немає часу відвідати магазин, просто замовляйте все на varus.ua і наші кур’єри швиденько привезуть все прямо додому.

Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі  фото 6 5Ще більше різномаїжжя. У Запоріжжі відкриється VARUS у новому форматі фото 6

Тож приготуйтесь зустріти новий VARUS у Запоріжжі і насолодитися сучасним форматом. З VARUS різномаїжжя не закінчується ніколи. Завітайте до нового супермаркету та переконайтесь самі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах