Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам

Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам - фото

Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам - фото

Події
23 лютого 15:44

До другої річниці повномасштабного вторгнення ритейлер електроніки і побутової техніки перераховує відсоток з продажів, зроблених протягом 23-25 лютого, щоб додатково підсилити ЗСУ технікою

Наприкінці лютого мережа Фокстрот оголосила благодійну акцію, метою якої є підсилення підтримки захисників України. До акції автоматично долучаються всі покупці, котрі зроблять покупку у роздрібному магазині в будь-якому куточку країни або ж на Foxtrot.ua у період з 23 по 25 лютого. А відсоток з усіх продажів у сумі 1 мільйон гривень компанія перерахує як додатковий внесок до щомісячного бюджету корпоративного штабу «Допомога нашим» для подальшої благодійної видачі військовим частинам необхідної техніки.

«Уже 2 роки наші славні воїни героїчно боронять незалежність держави і безцінну можливість жити у своїй країні. Саме завдяки Силам оборони  українці зустрічають вільні ранки, а український бізнес, і зокрема мережа Фокстрот, продовжує розвиватися і робити свій внесок у підтримку країни,  - розповідає Олег Нікольський, маркетинг директор компанії. – Ця благодійна акція, до якої ми запросили наших покупців, – черговий знак подяки воїнам-захисникам».

Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам фото 1Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам фото 1

Відзначимо, що ритейлер Фокстрот системно допомагає Силам оборони вже з перших днів повномасштабного вторгнення: створення корпоративного штабу «Допомога нашим» ініціював СЕО компанії Олексій Зозуля, а підтримали співзасновники бізнесу –  Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев. За цей час команда мережі опрацювала 1200 запитів та передала понад 8000 SKU побутової техніки і гаджетів на загальну суму майже 29 млн грн. Зокрема,  ЗСУ, рятувальникам ДСНС, загонам Нацгвардії, Нацполіції, громадським організаціям, благодійним фондам, волонтерам і колегам-захисникам.

Серед тих, кого компанія «підсилила» ноутбуками, планшетами, принтерами, телевізорами, обігрівачами – легендарні Привиди Києва, бійці 3-ї ОДШБ, вертолітники-чорнобаївці, знаменитий спецпідрозділ Kraken, підшефні Юлії Паєвської (Тайри) – військовополонені та їх родини, захисники з 24 бригади Данила Галицького, Київська зенітно-ракетна бригада (що збила 13 Кинжалів), 47 бригада «Магура», а ще названий на честь загиблого директора львівського Фокстрот – підрозділ аеророзвідки Foxtrot 80 ОДШ Галицької бригади тощо.

Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам фото 2 1Понад план: Фокстрот і покупці задонатять +1 мільйон захисникам фото 2

Така системна робота високо оцінена вищим військовим керівництвом країни. 15 активістів фокстротівського штабу «Допомога нашим» у 2023 році  відзначені Подяками генерала Валерія Залужного «За значний особистий внесок у справу розвитку Збройних сил України, плідну та самовіддану співпрацю з Міністерством оборони України по захисту територіальної цілісності України».

Наразі мережа Фокстрот – це 121 працюючий магазини у 67 містах України, у тому числі – в Херсоні, Краматорську та Слов’янську, онлайн-майданчик foxtrot.ua і мобільний додаток.

Долучайтеся покупками у Фокстрот – допоможемо ЗСУ разом!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах