В Міноборони пояснили, як працюватимуть електронні повістки

В Міноборони пояснили як працюватимуть електронні повістки -

В Міноборони пояснили як працюватимуть електронні повістки - фото: dzerkalo.media

Події
02 лютого 18:00

Начальник Управління преси та інформації Міноборони розповів, скільки часу буде на те, щоб зʼявитись в ТЦК після отримання електронної повістки.

- Якщо Верховна Рада ухвалить нову редакцію законопроєкту про мобілізацію, військовозобов'язані українці матимуть 60 днів, аби внести свої дані в електронний кабінет, - розповів речник Міністерства оборони України Ілларіон Павлюк в ефірі телемарафону.

За його словами, зручний сервіс електронного кабінету дає можливість громадянам менше бігати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Уточнити дані можна буде там. І це значно простіше, й це дозволить охопити більшу кількість людей і, відповідно, значно якісніше долучати людей до війська, - пояснив Павлюк, додавши, що все одно залишаються ТЦКСП, ЦНАПи тощо.

Як зазначив начальник управління преси та інформації МОУ, "військкомати" відправлятимуть електронні повістки через е-кабінет.

- У цьому ж електронному кабінеті людина може отримати повідомлення про те, що він має з'явитися в ТЦК та СП, - розповів Ілларіон Павлюк.

Електронна повістка - це повідомлення, яке надходить в електронний кабінет. І загалом, воно тільки цим відрізняється від звичайної повістки. Нічого іншого не змінюється, тобто всі норми, які діяли щодо термінів прибування на звичайній повістці, вони й тут застосовуються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах