Мерію Запоріжжя охоронятимуть майже за 6 мільйонів

Запорізьку мерію охоронятимуть майже за 6 мільйонів.

Запорізьку мерію охоронятимуть майже за 6 мільйонів. Фото: radiosvoboda.org

Події
06 сiчня 17:15

На охорону запорізької мерії цього року готові витратити майже 6 мільйонів гривень. Виконавчий комітет Запорізької міської ради оголосив тендер на охоронні послуги.

Так, підрядник має цілодобово спостерігати за територію об’єкту. Захищати установу від руйнування та розкрадання. А також охоронці зобов’язуються оперативно реагувати на виклики. Про це стало відомо із системи публічних закупівель Prozorro.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На охоронні послуги готові виділити 5 мільйонів 687 тисяч 146 гривень. З них 3 503 617 гривень – кошти місцевого бюджету.  Охоронна фірма повинна забезпечити мінімум три цілодобових посту.

Згідно з тендерною документацією, охороняти потрібно буде саму адміністративну будівлю мерії, внутрішній двір виконкому по Соборному, 206 та сусідню будівлю по Зелінського, 3 (там розташовані управління земельних ресурсів, екологічна безпека, інспекція з благоустрою, департамент архітектури та Служба у справах дітей).

Також у переліку технічних умов зазначається, що замовник повинен мати спеціальні засоби, засоби зв'язку та фірмовий одяг, наявність кнопки екстреного виклику, яка забезпечить виїзд груп швидкого реагування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах