ЗСУ підтвердили успішні удари по аеродрому в Криму

ЗСУ підтвердили успішні удари по аеродрому в Саках.

ЗСУ підтвердили успішні удари по аеродрому в Саках. Ілюстративне фото: focus.ua

Події
06 сiчня 12:45

У ніч проти 6 січня на території тимчасово окупованого Криму прогриміли вибухи. Льотчики Повітряних сил знищили пункт управління російських окупантів у Саках.

Командувач Повітряних сил України Микола Олещук підтвердив ракетні удари по Саках та знищення там пункту управління.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ЗСУ підтвердили успішні удари по аеродрому в Саках.ЗСУ підтвердили успішні удари по аеродрому в Саках. Фото: t.me/MykolaOleshchuk

Моніторинговий Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив про щонайменше десять вибухів у Євпаторії. Вибухи також прогриміли в населених пунктах Саки та Новофедорівка.

Ввечері 5 січня російські пабліки повідомили про вибухи у тимчасово окупованому Криму, окупанти перекривали Кримський міст. 

Зазначається, що під ударом опинився військовий аеродром "Саки", розташований у Новофедорівці, де базується 43 винищувальний авіаційний полк Військово-повітряних сил РФ, що підтримує російські війська на півдні України. На його озброєнні - бомбардувальники Су-24 і винищувачі Су-30.

Згодом російське Міноборони РФ заявило, що вночі 6 січня над окупованим Кримом їхня ППОпереховипа та знищила чотири авіаційні керовані ракети. В атаці російське оборонне відомство традиційно звинуватило Україну.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах