У Запорізькій області нацгвардійці полонили російського військового

У Запорізькій області нацгвардійці полонили російського військового.

У Запорізькій області нацгвардійці полонили російського військового. Фото: ngu.gov.ua

Події
19 грудня 2023 12:45

Російський окупант здався у полон нацгвардійцям під час штурму позицій українських захисників на Запорізькому напрямку. 

Військовослужбовці харківської бригади "Спартан" Нацгвардії полонили ще одного російського окупанта. Загарбники підписав контракт у листопаді 2023 року і проходив службу у 70-му мотострілецькому полку армії РФ. Про це повідомляє НГУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загарбник отримав обмороження ніг і під час штурму українських позицій здався у полон військовослужбовцям бригади "Спартан"

Повідомляється, що окупант описав ситуацію у своєму підрозділі, як критичну, і саме цим пояснив причину здачі в полон. За його словами російське командування обіцяло, що вони будуть на передовій лише дві доби та тільки в обороні. Втім на позиціях він вже двадцять днів, каже, що їх постійно женуть на штурми без підтримки кулеметів і видають лише по два магазини патронів та малу кількість гранат.

У Запорізькій області нацгвардійці полонили російського військового.У Запорізькій області нацгвардійці полонили російського військового. Фото: ngu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах