На вулицях Мелітополя з'явилися "слухачі" приватних розмов, які вишукують "неблагонадійних"

На вулицях Мелітополя з'явилися "слухачі" приватних розмов, які вишукують "неблагонадійних" -

На вулицях Мелітополя з'явилися "слухачі" приватних розмов, які вишукують "неблагонадійних" - фото: armyinform.com.ua

Події
15 грудня 2023 17:27

На тимчасово окупованих територіях Мелітополя з'явились так звані "слухачі". Вони прислухаються до приватних розмов і вишукують "неблагонадійних".

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що отримав повідомлення від мешканців про те, що на вулицях міста збільшилася кількість людей (більшість з них чоловіки), які уважно прислухаються до приватних розмов. Люди, які висловлюють негативні думки про окупаційну владу, можуть опинитися під небезпечним тиском окупантів.

Також мер Мелітополя розповів, що Головне управління розвідки фіксує появу в складі груп силовиків, які вчиняють обшуки житлових будівель на тимчасово окупованих територіях з використанням так званих "спеціалістів з аналізу поведінки". Завдання цих спостерігачів - додатково залякати мешканців та "виявляти" людей, які, як вони стверджують, щось приховують.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Окупанти вишукують "неблагонадійних", намагаючись залякати людей і придушити будь-який спротив. Тому прошу всіх мешканців в окупації бути максимально обачними. Бережіть себе, ви потрібні Україні, - зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 15 грудня у Мелітополі Рух Опору провів успішну диверсію й підірвав залізничний потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах