Де в Запоріжжі продають новорічні ялинки та в яку ціну (адреси)

За яку ціну в Запоріжжі продають ялинки.

За яку ціну в Запоріжжі продають ялинки. Фото: zmist.pl.ua

Події
14 грудня 2023 17:19

В Запоріжжі вже почали працювати ялинкові базари, де вже можна придбати новорічне дерево. Стало відомо, які ціни на ялинки.

Так, в цьому році цини на сосну Кримську 1-1,5 метра стартує від 240 гривень, від 1,5 до 2-х метрів обійдеться в 330 гривень, від 2 до 3-х метрів стартує від 400 та від 600 гривень відповідно. А ось за 4-метрову красуню потрібно мінімум 1600 гривень. При цьому набір новорічних гілок стартує від 75 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На ялинковому базарі, що на перехресті вулиць Перемоги та Зайцева (колишня вулиця Лєрмонтова) метрові сосни вартують від 400-500 гривень. Високу та пишну ялинку (2-2,5 метри) можна придбати за 1800 гривень.

Біля ТЦ "Амстор" ялинкові композиції на дерев'яній підставці стартують від 250 гривень.

Ялинковий базар також є й в Комунарському районі, де новорічне дерево можна купити від 150 до 1,2 тисячі гривень, в залежності від висоти та пишності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах