Стало відомо, чи встановлять на площі у Запоріжжі головну ялину

Стало відомо, чи встановлять на площі у Запоріжжі головну ялину.

Стало відомо, чи встановлять на площі у Запоріжжі головну ялину. Ілюстративне фото: facebook.com/alex.ralyk

Події
05 грудня 2023 13:30

В цьому році, як і в минулому, через продовження воєнного стану та частими обстрілами у Запоріжжі не буде масштабних новорічних гулянь.

Як повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, в мерії відмовились від ідеї встановлювати міську ялинку на центральній площі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Анатолій Куртєв розповів, що від ялинки на площі Маяковського відмовились, щоб запобігти масовому скупченню місцян. Але щоб не лишити дітей без свята, новорічну ялинку встановлять в "Незламному Хабі", який розташований у ПК "Обріта".

Він також заявив, що гроші з бюджету на встановлення новорічного дерева виділятись не будуть, для встановлення використають ялинку з прикрасами, які були куплені в минулі роки.

Стало відомо, чи встановлять на площі у Запоріжжі головну ялину.Стало відомо, чи встановлять на площі у Запоріжжі головну ялину. Фото: t.me/kurtievofficial

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах