У Запоріжжі муніципальна варта буде ходити до призовників по домівках

У Запоріжжі муніципальна варта буде ходити до призовників по домівках -

У Запоріжжі муніципальна варта буде ходити до призовників по домівках - фото: dyvys.info

Події
01 грудня 2023 13:14

У Запоріжжі Муніципальна варта, поліція та представники ТЦК будуть обходити оселі. Для різних районів міста вже сформовано 21-у мобільну групу.

Групи сформовані по районах. В ранкові години - з 7:00 до 9:00 - працюють разом з представниками ОСББ, вони опрацьовують поквартирний обхід. І також з 17:00 до 19:00 - тобто не в робочий час, - зазначив перший заступник міського голови Запоріжжя Олександр Власюк.

Він додав, що основне завдання - це донести до тих громадян, які не з’явилися, що їм потрібно з’явитися і пройти медичне обстеження, а також провести звірку у військкоматах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зазначається, що вже сформовано групи за районами міста, які здійснюватимуть “поквартирний обхід” з 07:00 до 09:00 та з 17:00 до 19:00.

Самостійно представники “Муніципальної варти” не будуть вручати повістки. Це мають робити співробітники районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах