Які ціни на ялинки та сосни будуть у Запоріжжі

В яку ціну в Запоріжжі продаватимуть ялинки та сосни.

В яку ціну в Запоріжжі продаватимуть ялинки та сосни. Фото: gettyimages.com

Події
30 листопада 2023 17:08

У Запоріжжі незабаром почнеться продаж новорічних дерев, стали відомі ціни на ялинки та сосни. У лісових господарствах області запевняють, що помітного зростання цін, порівняно з минулим роком, не буде.

За інформацією Управління лісового та мисливського господарства у Запорізькій області, цього року планують реалізувати 400 хвойних дерев. У середньому погонний метр коштуватиме 200 гривень. Так, за ялинку заввишки від 1 до 1,5 метрів доведеться заплатити від 450 до 700 гривень, а за 2,5 метрову новорічну красуню потрібно буде віддати близько двох тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Метрова сосна стартує від 200 гривень за метр, а за двометрову доведеться віддати від 300 до 650 гривень. Також можна буде купити набір новорічних гілок: ціна за 1-2 штуки - 75 гривень, а 5 штук- 150 гривень.

Також на ялинкових ринках міста можна буде знайти хвойні, привезені з інших областей. Їхня ціна буде вищою, ніж у запорізьких дерев. 

Придбати сосни можна за адресами: вулиця Чумаченка 15Б, вулиця Оріхівське шосе, 17, вулиця Ленська12а.

Кожне деревце має свою спеціальну бірку, що свідчить про законність її вирубки. За незаконний зруб ялинки передбачено штраф в розмірі близько 1500 гривень.

Варто зазначити, що кожна точка продажу накручує свій відсоток, щоб заплатити працівникам та податки за саму точку продажу, саме тому ціна за ялинки та сосни буде відрізнятися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах