У Мелітополь масово завозять росіян через дефіцит робочих рук

У Мелітополь масово завозять росіян через дефіцит робочих рук.

У Мелітополь масово завозять росіян через дефіцит робочих рук. Фото: meta.ua

Події
25 листопада 2023 17:36

На тимчасово окуповані території Запорізької області завезли партію працівників з РФ для ремонту пошкодженої військової техніки. До того ж, після майже двох років окупації жителі Мелітополя не хочуть працювати на ворогу. Це призводить до дефіциту лікарів, вчителів, робітників на заводі, комунальників.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону новин, ворог завозить так звані бригади, які працюють вахтовим методом, і будують вертикалі влади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, суддів до міста завезли з Краснодарського краю. Прокурорів - з різних куточків РФ. А працювати вони будуть фахтовим методом, тому що бояться постійно проживати на тимчасово окупованих територіях, адже там постійно щось підривають, вибухає.

Крім того, за даними Центру національного спротиву, окупанти завезли на ТОТ партію заробітчан з РФ для ремонту своєї військової техніки.

- Росіяни ремонтують її в захоплених ангарах підприємств на тимчасово окупованих територіях. Однак у регіонах дефіцит робочої сили, адже місцеві або покинули ТОТ, або відмовляються співпрацювати, або мобілізовані ворогом. Тому росіяни змушені завозити своїх гастролерів із РФ, - повідомляє Центр спротиву.

Уражену ЗСУ техніку росіяни ремонтують в захоплених ангарах підприємств на тимчасово окупованих територіях.

Відтак росіяни змушені завозити своїх "гастролерів" з РФ. Останнім часом ангари перевантажені й працівників не вистачає, тому на тимчасово окуповані території прибула нова партія російських гастарбайтерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах