У Запоріжжі на одну вакансію в претендує сім людей

Яка ситуація на ринку праці в листопаді 2023 року у Запоріжжі.

Яка ситуація на ринку праці в листопаді 2023 року у Запоріжжі. Ілюстративне фото: pexels.com

Події
16 листопада 2023 17:53

Станом на 1 листопада 2023 року в центрах зайнятості Запорізької області на обліку перебувало 10,3 тисяч осіб, в тому числі 9 тисяч зареєстрованих безробітних.

Як повідомили у Центрі зайнятості, кількість вакансій у базі даних Запорізької області на 1 листопада 2023 року становила 1489 одиниць. На 1 вакансію в середньому претендувало 7 осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що протягом січня-жовтня 2023 року 2943 людини знайшли роботу, з поміж них 617 громадян з числа внутрішньо переміщених осіб.

У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 9 7безробітних. Здійснено 1465 направлень безробітних для участі у суспільно корисних робот в умовах воєнного стану.

За направленням обласної служби зайнятості професійне навчання проходили 127 безробітних.

Для підтримання конкурентоспроможності окремих категорій громадян видано ваучери на перепідготовку, підвищення кваліфікації для 778 осіб. З них отримав ваучер на навчання 401 громадянин з числа внутрішньо переміщених.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах