РФ завдала повторного удару по рятувальникам, які приїхали на місце "прильоту": є загиблі

РФ завдала повторного удару по рятувальникам, які приїхали на місце "прильоту": є загиблі.

РФ завдала повторного удару по рятувальникам, які приїхали на місце "прильоту": є загиблі. Ілюстративне фото: dsns.gov.ua

Події
15 листопада 2023 14:13

Росія повторно завдала ракетного удару по Запорізькій області. Двоє рятувальників, які приїхали на місце "прильоту" загинули, ще троє працівниців ДСНС та четверо цивільних отримали поранення.

Як повідомив голова МВС Ігор Клименко, росіяни вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру Запорізької області. На місці ракетного удару сталося загорання. Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тоді окупанти завдали повторного удару. Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників ДСНС загинули. Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34… Ще троє рятувальників отримали травми, - повідомив Клименко.

За даними міністра, також постраждали четверо цивільних громадян.

Нагадаємо, що вранці 15-го листопада армія РФ завдала три ракетні удари по Запорізькому району, було відомо про одну жертву та 7 поранених.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах