Стало відомо, скільки збитків за забруднення повітря у Запорізькій області завдала РФ

Від початку війни збитки за забрудення повітря у Запоріжжі складають понад 125 мільйонів гривень.

Від початку війни збитки за забрудення повітря у Запоріжжі складають понад 125 мільйонів гривень. Фото: shutterstock.com

Події
14 листопада 2023 15:43

Від початку повномасштабної війни Росії проти України збитки за забруднення повітря в Запорізькій області перевищили 125 мільйонів гривень.

Як повідомляють в Державній екологічній інспекції Південного округу, спеціалісти зафіксували викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря внаслідок обстрілів. Станом на 1 листопада сума збитків за забруднення атмосферного повітря в Запорізькій області склала понад 125 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У порівнянні з даними на початок жовтня розраховані збитки збільшились на понад 18 мільйонів гривень.

Фахівці Державної екологічної інспекції Південного округу провели розрахунки збитків від забруднення ґрунтів та засмічення земель будівельними відходами та уламками бойових частин ракет і снарядів.

Збитки Запорізькій області з початку повномасштабного вторгнення становить понад 13 мільярдів 621 мільйонів 831 тисяч гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах