Гвардієць розповів про нелегкий штурм на Запорізькому напрямку

Гвардієць розповів нелегкий про штурм на Запорізькому напрямку.

Гвардієць розповів нелегкий про штурм на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/ngu.south

Події
08 листопада 2023 14:14

Боєць Національної гвардії України Андрій, який родом із Донецької області, росповів про важкі штурми на Запорізькому напрямку.

У березні 2022 року Андрій став на захист України та наразі працює на ланії зіткнення Запорізького напрямку. Чоловік служить стрільцем військової частини 3033 Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, про це повідомили в НГУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нещодавно підрозділ Андрія вибив противника із займаних позицій та ліквідував багато живої сили ворога. Він разом з побратимами переміщувався під постійними обстрілами через свіжі вирви від розірваних снарядів посадками, де не залишилось вцілілих дерев.

За словами захисника, легко не було. Спочатку вони відбили одну позицію, потім ще одну, де і закріпилися. Далі було багато стрілянини. 

Гвардієць додав, що після того, як колектив побував в активній фазі бойових дій, він як камінь, обтесується та робиться монолітом.

На фото Андрій в перші хвилини після повернення зі штурму. "Втомлений, виснажений, але задоволений, бо бойове завдання виконано на всі сто відсотків", - прокоментували фото в нацгвардії.

Гвардієць розповів про штурм на Запорізькому напрямку.Гвардієць розповів про штурм на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/ngu.south

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах