У Запоріжжі безкоштовно перевірять зір та подарують окуляри: кому і коли

В Запоріжжі пройде благодійна очна клініка, де даруватимуть окуляри.

В Запоріжжі пройде благодійна очна клініка, де даруватимуть окуляри. Ілюстративне фото: cita.tv

Події
26 жовтня 2023 15:27

Завтра, 27 жовтня, в Запоріжжі волонтери церкви "Місто життя" проведуть благодійну очну клініку для вразливих груп населення. Нужденним подарують окуляри для зору. 

Як повідомили у пресцентрі церкви "Місто життя", наразі не всі люди можуть дозволити собі перевірити зір та замовити якісні окуляри. Організатори планують провести благодійну акцію з перевірки зору кваліфікованим лікарем-офтальмологом та подарувати окуляри ВПО, малозабезпеченим та людям похилого віку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Очікуємо близько 60 людей. Крім безпосередньої акції, на всіх чекатимуть спілкування та чаювання, - говорять організатори.

Усіх бажаючий запрошуть на 09:00 по вулиці Кругова, 165, у приміщенні церкви "Місто життя" (у будівлі колишньої меблевої фабрики). За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном: +380 68 333 61 73 - Ігор.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах