Внаслідок ракетного удару по будинку в Запоріжжі загинув голова ОСББ

Внаслідок ракетного удару по будинку в Запоріжжі загинув голова ОСББ

Внаслідок ракетного удару по будинку в Запоріжжі загинув голова ОСББ - фото: facebook.com/shuraphotographer

Події
22 жовтня 2023 09:15

Стало відомо, що серед п'ятьох загиблих внаслідок удару по будинку на Соборному проспекті в Запоріжжі 18 жовтня, загинув голова ОСББ.

Як повідомила запороженка Олександра Чорнота, загиблий Олександр Юрійович - професіоналом. Він 15 років працював арбітражним керуючим, надаючи допомогу багатьом підприємствам та фізичним особам у складних фінансових ситуаціях та представляючи їхні інтереси у суді.

- Олександр Юрійович завжди відрізнявся активним ставленням до всіх питань, які стосувалися його, його родини та оточення. Він був головою ОСББ і ухвалив вирішення питань, корисних для всіх мешканців будинку та користувачів нежитлових приміщень, – написала Олександра.

Нагадаємо, також унаслідок удару загинула дружина Олександра – Лілія. Вона працювала лікарем-невропатологом неврологічного відділення (поліклініки) 9-ї міськлікарні. У пари залишилося двоє синів. Знайомі публікують картку одного із синів для збирання грошей на допомогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах