У Запорізькій області до осінньо-зимовому сезону до роботи підготовили 369 пунктів незламності

У Запорізькій області до осінньо-зимовому сезону до роботи підготовили 369 пунктів незламності.

У Запорізькій області до осінньо-зимовому сезону до роботи підготовили 369 пунктів незламності. Фото: slovoidilo.ua

Події
19 жовтня 2023 18:20

На позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили упорядкування пунктів незламності на території Запорізької області.

Як повідомили в Запорізькій ОВА, в області наразі нараховується 369 пунктів незламності, що повністю задовольняє потреби населення регіону. З них за графіком функціонують - 86, а цілодобово -257, ще 26 об'єктів організовано та укомплектовано управлінням ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В ЗОВА додали, що для надійного функціонування пунктів незламності місцевим органам влади благодійні організації передають 38 генераторів. Бердянський район отримав 9 пристроїв, Василівський- 9, Запорізький- 3, Мелітопольській - 10, а Пологівський - 7.

Крім цього, з обласного матеріального резерву нададуть паливо та матеріали для функціонування і захисту об'єктів критичної інфраструктури.

Повним перелік міських "Пунктів Незламності" можна подивитися тут.

Нагадаємо, що незважаючи на аварійне відключення електроенергії, у "Пунктах Незламності" передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, харчування для мобільних, місця відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей. У планах ще є обладнати їх системами супутникового зв'язку Starlink.

Варто зазначити, що раніше Юрій Малашко розказав, що цього року ворог може завдавати більшого удару по критичній інфраструктурі на Запоріжжі

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах