На Запорізькому напрямку артилеристи НГУ знищили мінометний розрахунок ворога

На Запорізькому напрямку артилеристи НГУ знищили мінометний розрахунок ворога.

На Запорізькому напрямку артилеристи НГУ знищили мінометний розрахунок ворога. Ілюстративне фото: armyinform.com.ua

Події
11 жовтня 2023 13:13

На Запорізькому напрямку артилеристи бригади Нацгвардії "Червона калина" у взаємодії з аеророзвідкою знищили мінометний розрахунок російських нацистів.

Мінометники окупантів ховались в посадці після першого пострілу артилерії. Оператори дронів передали артилеристам уточнені координати місцезнаходження ворога і наступним пострілом мінометний розрахунок ворога було знищено. Відео успішної роботи гвардійців опублікувала 14 Штурмова Бригада НГУ "Червона калина".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У сучасній війні необхідна чітка та скоординована взаємодія різних підрозділів. Діяти варто швидко та комплексно. Командна робота – наш козир у боротьбі з ворогом, - розповідає командир підрозділу бригади "Червона Калина".

Нагадаємо, що аналітики Інституту вивчення війни у звіті за 8 жовтня заявили, що російські військові посилили мінування в районі Роботине - Вербове, аби не дати просунутися українським бійцям у Запорізькій області. Ворог намагається закріпити Сили оборони на ділянках фронту подалі від західної частини регіону.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах