Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих

Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих.

Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих. Фото: pixabay.com

Події
14 вересня 2023 18:37

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські окупанти продовжують вживати заходи щодо "націоналізації" квартир і будинків місцевих мешканців.

Як повідомив міський голова Мелітополя, Іван Федоров в етері телеканала "Ми-Україна", російські окупаційні війська не обмежуються лише власниками майна, які виїхали з окупованих регіонів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Замість цього, вони також виселяють місцевих мешканців з їхніх житлових приміщень, якщо це вимагається їхніми потребами. Людям надається лише один день на збір речей і виселення зі своїх будинків.

- Якщо окупантам потрібен будь-який будинок чи квартира, то немає значення, чи проживають у ньому мешканці. Найбільше, що вони дають - це добу на збір речей та виселення. Ми знаємо безліч таких прикладів, - заявив Федоров.

Міський голова Мелітополя також повідомив, що російські загарбники обіцяють виділяти житло російським силовикам і колабораціоністам, які працювали на окупантів.

Найбільше випадків так званої "націоналізації" спостерігається у прифронтових містах і селищах Запорізької області, включаючи Токмак, куди наразі звозять загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах