У Запоріжжі можуть дозволити онлайн-навчання під час тривог

У Запоріжжі можуть дозволити онлайн-навчання під час тривог

У Запоріжжі можуть дозволити онлайн-навчання під час тривог - фото: gettyimages.com

Події
11 вересня 2023 11:40

У Запоріжжі діти навчаються у школах онлайн, але під час повітряних тривог процес переривається. Це зводить з розуму і вчителів, і дітей, і батьків.

Справа в тому, що прифронтове місто – лідер за кількістю повітряних тривог. Перерва між тривогами у Запоріжжі буває іноді буквально 15-20 хвилин. А іноді й по 5 хвилин. Вчитися в таких умовах дуже складно, тому що уроки постійно перериваються, щоб діти та вчителі пройшли до укриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті запорожці створили петицію, в якій запропонували дозволити проводити онлайн-уроки під час повітряних тривог за умови, якщо погодяться батьки і візьмуть на себе відповідальність за це. Збір підписів розпочався лише у п'ятницю і за кілька днів петиція набрала 1632 голоси. Це при тому, що для розгляду петиції потрібно лише 750 голосів.

У міськраді Запоріжжя повідомили, що розгляд цього питання винесено на найближчу сесію. Остаточне рішення про долю петиції згідно із законодавством прийматимуть депутати у сесійній залі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах