На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступ в районі двох населених пунктів

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступ в районі двох населених пунктів.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступ в районі двох населених пунктів. Фото: gettyimages.com

Події
07 вересня 2023 10:33

Збройні сили України продовжують наступ на Мелітопольському напрямку і досягають успіху в районах на південний захід від уже звільненого села Роботине та поки що окупованого села Вербове (Пологівський район Запорізької області).

Українські захисники закріплюються на досягнутих позиціях. Інформацію про це оприлюднили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Збройні сили України продовжують проводити наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, ліквідують ворожі позиції та поступово визволяють окуповані території, - заявили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Запорізькому напрямку ворог влаштовує авіаційні атаки в районах Малої Токмачки та Роботиного. Також зафіксовані артилерійські та мінометні обстріли більше, ніж 15 населених пунктів, включаючи Ольгівське, Левадне, Гуляйполе, Гуляйпільське, Чарівне та Червоне в Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах