На Мелітопольському напрямку БпЛА знищили російський танк і БМД (відео)

На Мелітопольському напрямку БПЛА знищили російський танк і БМД.

На Мелітопольському напрямку БПЛА знищили російський танк і БМД. Фото: aerorozvidka.ngo

Події
06 вересня 2023 15:44

Українські військові використовують FPV-дрони (дрони з першою особою) для знищення ворожої техніки на Мелітопольському напрямку. 

Як повідомили у 47-й окремій механізованій бригаді, військові 47-мої ОМБр “Магура" влучили дронами-камікадзе по російському танку Т-90 та бойовій машині десанту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- На відео можете бачити, як працює рота ударних БпЛА за допомогою дронів-камікадзе на Мелітопольському напрямку”, - повідомили у 47-й ОМБр. 

Варто зазначити, що FPV-дрони, такі як дрони-камікадзе, дозволяють операторам бачити об'єктивну картину з борту дрону та керувати ним з відчуттям, наче вони самі знаходяться на борту. Це дозволяє більш точно та ефективно наводити дрон на ціль і виконувати удари.

Використання дронів у військових операціях дозволяє збільшити точність та знизити ризик для власних військ, а також сприяє знищенню ворожої техніки та об'єктів на ворожій території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах