Зеленський зустрівся з бійцями, які боронять Україну на Запорізькому напрямку

Зеленський відвідав бойові бригади на Запорізькому напрямку.

Зеленський відвідав бойові бригади на Запорізькому напрямку. Фото: president.gov.ua

Події
05 вересня 2023 10:18

Під час робочого візиту до Запорізької області президент України Володимир Зеленський відвідав командні пункти військових бригад, які активно беруть участь у визволенні нашої країни.

Як повідомили в Офісі Президента, Володимир Зеленський оглянув стан справ в 148-й окремій артилерійській бригаді, 82-й окремій десантно-штурмовій бригаді та 71-й окремій єгерській бригаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Президент детально дізнався про актуальну воєнну ситуацію в зоні відповідальності цих бригад та про заходи, які вони приймають для звільнення території України від окупаційних сил.

Також обговорив з командувачами тактику протистояння безпілотним літальним апаратам ворога.

Під час спілкування з військовими, була приділена увага їхнім потребам та актуальним питанням.

Президент нагородив бійців, які проявили мужність та відвагу у захисті суверенітету та територіальної цілісності України на Запорізькому напрямку.

Президент також нагородив захисників і захисниць Операційного Спільного Угруповання "Таврія" орденами Богдана Хмельницького І-ІІІ ступенів, орденами "За мужність" І-ІІІ ступенів та орденами княгині Ольги ІІІ ступеня.

Президент висловив вдячність військовослужбовцям за їхню велику службу та жертву заради України, побажав перемоги та безпечного повернення до рідних для кожного з них, і закликав до їхньої подальшої мужності та відданості.

Також відбулася хвилина мовчання на вшанування пам'яті загиблих військовослужбовців та всіх, хто віддав життя за свободу та незалежність України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах