Підрозділи Нацгвардії зачистили і захопили південні околиці Урожайного

Підрозділи Нацгвардії зачистили і захопили південні околиці Урожайного.

Підрозділи Нацгвардії зачистили і захопили південні околиці Урожайного. Фото: facebook.com/61opbr

Події
31 серпня 2023 14:10

Підрозділи Національної гвардії України беруть активну участь у наступальних діях біля Новопрокопівки, що у Токмакському районі та також закріплюються на околицях Урожайного.

Протягом минулого тижня на Мелітопольському напрямку підрозділи "Гвардії наступу" разом з іншими силами оборони досягли успіху на декількох напрямках і продовжили рух углиб оборони противника. Цю інформацію на брифінгу повідомив тимчасовий директор департаменту планування використання Національної гвардії України Миколи Уршаловича.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нацгвардійці відбили атаки ворога і захопили їхні позиції. В районі Новопрокопівки була знищена ворожа бойова машина МТЛБ. Також, в районі Роботиного ворожий безпілотник "Ланцет" був знищений від вогню стрілецької зброї.

На Бердянському напрямку військові Національної гвардії провели очищення міста Урожайне та зайняли позиції на південних околицях цього населеного пункту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах