Багато поранених: у Запорізькій області безпілотник вдарив по виборчій дільниці окупантів

В окупованій Кам’янці-Дніпровській БпЛА СБУ атакували "виборчу дільницю", де зібралися зрадники.

В окупованій Кам’янці-Дніпровській БпЛА СБУ атакували "виборчу дільницю", де зібралися зрадники. Фото: pravda.com.ua

Події
30 серпня 2023 14:34

Служба безпеки України виконала операцію на території, що перебуває під окупацією в Запорізькій області. Безпілотні літальні апарати (БпЛА) атакували виборчу дільницю, де зібралися особи, які співпрацюють з окупаційними військами.

Спеціальна операція відбулася в окупованому Кам’янці-Дніпровському (Василівський район Запорізької області), де українські БПЛА нанесли удар по "виборчій дільниці". Саме там відбувалися зібрання "голів виборчих комісій" району. Про це інформує видання "Українська правда" з посиланням на свої власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- За нашими джерелами, приблизно 30 співробітників-колаборантів зібралися на цьому зібранні, їх супроводжували військові з Російської Федерації, включаючи "кадирівців". БпЛА провели атаку у кілька етапів, відомості свідчать про кілька поранених, - зазначено у повідомленні.

Місто оточено російськими військовими, які активують свої засоби радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони та інше озброєння. Однак, як виявилося, захистити зрадників вони можуть лише на словах. 

- Успішна атака СБУ – черговий сигнал всім колаборантам, що працювати на Росію небезпечно для життя та здоров’я, - підкреслило джерело.

Нагадаємо, що 24 серпня в тимчасово окупованому Кам’янці-Дніпровському стався вибух. Пошкоджена будівля, де базувалася так звана окупаційна поліція.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах