Ворог масово доправляє військову техніку в напрямку Мелітополя

Ворог масово доправляє військову техніку в напрямку Мелітополя -

Ворог масово доправляє військову техніку в напрямку Мелітополя - фото: politeka.net

Події
23 серпня 2023 13:19

У напрямку Мелітополя масово йдуть колони військової техніки ворога.

Як повідомив "РІА Мелітополь", один із найгарячіших напрямків на Запорізькому фронті - Токмак, розташований за 52 кілометри від Мелітополя (по прямій).

Учора ввечері, 22 серпня, приблизно о 23.50, через село Терпіння практично 30 хвилин у напрямку Токмака рухалася колона військової техніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Крім того, в районі блок-поста біля села Нове також було помічено колону ворожої техніки: кілька САУ, КАМАзи з солдатами, танки. Ця колона рухалася в південному напрямку.

Нагадаємо, що на південному фронті Збройні сили України мали успіх у напрямку Новопрокопівки: село у Пологівському районі Запорізької області.

А напередодні стало відомо, що ЗСУ звільнили Роботине Запорізької області. Це перший опорний пункт окупантів на шляху до Мелітополя. За 25 кілометрів від Роботиного розташований окупований Токмак, а далі, за 48 кілометрів, - Мелітополь. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах