Військові розповіли про просування на Запорізькому напрямку

Військові розповіли про просування на Запорізькому напрямку.

Військові розповіли про просування на Запорізькому напрямку. Фото: zsu.gov.ua

Події
09 серпня 2023 13:00

Українські військові продовжують переміщення на Мелітопольському та Бердянському напрямках, подолавши першу лінію оборони окупантів.

Як повідомив заступник командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Сергій Кузьмін під час телемарафону зі стратегічних комунікацій, на Мелітопольському напрямку війська України продовжують вдиратись в територію окупованого населеного пункту Роботине (Запорізька область).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначено, що вже відбулися значущі переміщення на сотні метрів уперед.

Також спостерігаються переміщення українських військових на Бердянському напрямку. Заступник командувача повідомив, що ворожі сили вже відійшли на першу лінію оборони, але рух по цьому напрямку ускладнений через мінні загородження та відсутність підтримки з повітря.

За його словами, територія дуже добре обладнана ворожими мінами, мінними полями, шлагбаумами та іншими інженерними загородженнями, такими як доти, бетонні споруди і протитанкові рови.

Заступник командувача "Таврії" вказав на те, що ворожі сили постійно змінюють свої тактики, залучають резервні підрозділи, включаючи морську піхоту та десантні війська, а також діють спеціально навчені групи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах