Окупанти планують вивозити награбоване у Запорізькій області зерно до Африки

Окупанти планують вивозити награбоване у Запорізькій області зерно до Африки.

Окупанти планують вивозити награбоване у Запорізькій області зерно до Африки. Фото: freepik.com

Події
01 серпня 2023 11:54

Російські загарбники розраховують на те, що зможуть збувати в країнах Африки зерна, які відібрали у запорізьких фермерів на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомили у Центрі національного спротиву, створений окупантами "державний зерновий оператор" мав представництво на російському саміті "росія-Африка". У ЦНС вважають, що загарбники хочуть вивозити вкрадене у Запорізькій області зерно до африканських країн. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аграрії на тимчасово окупованих територіях Запорізької області змушені здавати зерно по фіксованій ціні російській структурі "державний зерновий оператор". Встановлені ціни значно нижче ринкових.  

Раніше ми також писали, що російські військові продовжують накопичувати сили у Запорізькій області. Чергову колону військової техніки вони знову відправили у бік Бердянська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах