У Бердянську ЗСУ влучили у готель, де мешкало керівництво окупантів

Готель у Бердянську, де мешкало керівництво окупантів, зрівняли із землею.

Готель у Бердянську, де мешкало керівництво окупантів, зрівняли із землею. Фото: azovkurort.ua

Події
11 липня 2023 15:10

У ніч з 10 на 11 липня Збройні сили України влучили в готель "Дюна", який розташований на території "Приазовкурорту" у Бердянську.

Як повідомили у Бердянській міській військовій адміністрації, в готелі жило військове керівництво окупантів. Будівлю фактично зрівняли з землею. Зараз там розбирають завали. В тому напрямку поїхало багато машин "швидкої допомоги".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що на місці також працює важка техніка, а територія оточена та нікого туди не пропускають.

- Відомо, що якийсь час саме там мешкало військове керівництво ворога. Також неподалік було розташоване вороже ППО. Швидше за все, саме тут і внаслідок цього влучення було ліквідовано генерал-лейтенанта РФ, - пише Андрющенко.

За попередніми даними, внаслідок цього удару було ліквідовано генерал-лейтенанта РФ Олега Цокова. Торік у вересні він вже отримував поранення у Сватовому, але він вижив.

У Бердянську, ймовірно, ліквідували генерал-лейтенанта РФ - Олега Цокова.У Бердянську, ймовірно, ліквідували генерал-лейтенанта РФ - Олега Цокова. Фото: t.me/andriyshTime

Окупаційні паблики жодної інформації про нічну "бавовну" у Бердянську не публікують. Також поки що цю інформацію не коментують у Генеральному штабі ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах