Укрзалізниця буде опікуватися донькою залізничників, які загинули в Оріхові

В Оріхові загинуло подружжя залізничників, які присвятили своє життя волонтерській діяльності.

В Оріхові загинуло подружжя залізничників, які присвятили своє життя волонтерській діяльності. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
11 липня 2023 09:28

У місті Оріхів, по якому російські загарбники завдали удар керованими авіабомбами, завершили аварійно-рятувальні роботи. З під завалів дістали тіла семи людей. Серед жертв стали Віталій Юшко та Ольга Очкас, подружжя залізничників, які присвятили своє життя волонтерській діяльності.

Вони загинули, виконуючи гуманітарну місію під час прицільного удару по загальноосвітній школі, де надавалася допомога місцевим мешканцям .У них залишилася 8-річна донька. Керівництво "Укрзалізниці" повідомило, що подбає про дитину. Її візьмуть під опіку до повноліття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ворог продовжує вбивати цивільне населення. Жертвами російських нелюдів стали залізничники, які, попри свій вихідний, продовжували допомагати людям, незважаючи на небезпеку. Це ще один доказ того, що українські залізничники мають велике серце та неабияку відвагу. Хочу висловити співчуття рідним та близьким загиблих. На жаль, ми не можемо повернути батьків дитині, але наш обовʼязок – допомогти й підтримати кожну дитину, родину залізничників, які загинули внаслідок війни, – сказав голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Нагадаємо,  під завалами зруйнованого закладу опинилося понад півтора десятка людей, які перебували всередині та поруч знадвору. Також були пошкоджені житлові будинки та інші обʼєкти цивільної інфраструктури, розташовані поряд з епіцентром вибуху. Всього рятувальники деблокували тіла сімох загиблих, ще 11 людей отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах