У Запоріжжі подали три сотні заявок на відновлення житла після обстрілів РФ

У Запоріжжі подали три сотні заявок на відновлення житла після обстрілів РФ.

У Запоріжжі подали три сотні заявок на відновлення житла після обстрілів РФ. Фото: zp.vgorode.ua/Олександра Залозна

Події
08 липня 2023 17:59

У Запоріжжі проводиться обстеження пошкоджених домівок і перевірка документів для отримання компенсацій за зруйноване чи пошкоджене житло.

Як повідомили у міській раді Запоріжжя, мешканці міста подали 302 заявки на отримання компенсацій за пошкодження житла у результаті бойових дій з програмою "єВідновлення".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що наразі фахівці проводять перевірку поданих документів, обстеження житла і надають допомогу з відновлення втрачених документів заявників.

На засіданнях профільної комісії міськради розглянули 16 опрацьованих заявок. 98 заявок знаходяться на підготовчому етапі, по 70 – виконано перевірку даних про право власності, 71 – проходить перевірку на право отримання компенсації. Щодо 139 заявників проводиться перевірка на відсутність судимості. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах