На Мелітопольському напрямку ЗСУ просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника

На Мелітопольському напрямку ЗСУ просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника.

На Мелітопольському напрямку ЗСУ просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника. Фото: tribun.com.ua

Події
26 червня 2023 13:45

На ранок 25 червня підрозділам угрупування "Таврія" на Мелітопольському напрямку вдалось просунутись вглиб противника на півтора кілометра. Наразі наші захисники закріплюються на досягнутих рубежах.

Як повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, Сили оборони Таврійського напрямку мають успіхи в результаті системного тиску. Завдяки цьому захисникам вдалось просунутися на півтора кілометри углиб противника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Це про успішні наступальні дії військ та їхніх ударних підрозділів угруповання «Таврія» на Мелітопольському напрямку. Наразі закріплюємось на досягнутих рубежах, проводимо розмінування та аеророзвідку місцевості, також завдається вогневе ураження, працює артилерія по виявленим цілям противника та здійснюються заходи контрбатарейної боротьби, – заявив Валерій Шершень.

Повідомляється, що на Запорізькому напрямку противник зосереджує зусиллля на недопущення просування наших військ, протягом минулої доби безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Новодарівки Запорізької області. Ворог завдав авіаударів в районах Левадного та Новоданилівки Запорізької області. Здійснив артилерійські обстріли населених пунктів, серед яких: Темирівка, Новодарівка, Левадне, Ольгівське, Малинівка, Зелений Гай, Затишшя, Гуляйполе Запорізької області; Нікополь – Дніпропетровської.

Нагадаємо, що за минулий тиждень на Бердянському та Мелітопольському напрямках Сили оборони збільшили площу звільнених територій на 17 квадратних кілометрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах