У Запоріжжі на хабарі затримали посадовця міської ради

У Запоріжжі на хабарі затримали посадовця міської ради.

У Запоріжжі на хабарі затримали посадовця міської ради. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
22 червня 2023 15:06

За інформацією, отриманою від обласної Національної поліції, виявлено факт отримання хабаря запорізьким чиновником в обмін на ухилення військовозобов'язаних від мобілізації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

20 червня поліція затримала представника Департаменту надання адміністративних послуг. Цей посадовець вимагав грошові кошти від військовозобов'язаних за їх реєстрацію або зняття з реєстрації за місцем проживання без звернення до відповідних центрів територіального комплектування. Вартість "послуги" становила 900 доларів США.

Чиновнику було пред'явлено підозру згідно зі статтею 368, частиною 3 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

За вчинене корупційне діяння підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах