У Запоріжжі в секс-шопі працює "Пункт Незламності" (відео)

У Запоріжжі в секс-шопі працює "Пункт Незламності".

У Запоріжжі в секс-шопі працює "Пункт Незламності". Фото: facebook.com/polunichka.ua

Події
19 червня 2023 18:07

У Запоріжжі магазин інтимних товарів працює, як "Пункт Незламності", аби в момент відключення світла жителі міста могли зарядити свої електронні пристрої та випити чаю чи кави.

Так, один із магазинів товарів для дорослих, який розташований на проспекті Соборному, 208 (навпроти кінотеатру імені Маяковського), працює ще як і "Пункт Незламності".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

@igorchebanov1707 #CapCut #украина🇺🇦 ♬ оригинальный звук - Igor Chebanov

Раніше повідомлялося, що секс-шоп отримав грамоту від колишнього очільника Вознесенівського району Віталія Лисенка (який наразі перейшов до мерії) за "плідну співпрацю щодо підтримки мешканців Вознесенівського району, всебічну допомогу в умовах воєнного стану та з нагоди відзначення Дня утворення Вознесенівського району.

Варто зазначити, що "Полуничка" – це найбільша мережа секс-шопів в Україні. 60 магазинів мережі працюють в 16 областях і 19 містах України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах