Багато дезертирів: у Запорізькій області військові РФ відмовляються виконувати накази

Багато дезертирів: у Запорізькій області військові РФ відмовляються виконувати накази.

Багато дезертирів: у Запорізькій області військові РФ відмовляються виконувати накази. Ілюстративне фото: armyinform.com.ua

Події
12 червня 2023 15:20

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області українські партизани продовжують знищувати російських загарбників.

Як повідомили у Центрі національного спротиву, на днях у тимчасово окупованому селі Чкалове Мелітопольського району, партизани знищили групу представників російської окупаційної армії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ворог на тимчасово окупованих територіях Запорізької області не може почуватися в безпеці. І не важливо, вони на фронті чи в тилу. Українське підпілля працює і днями ліквідувало групу російських військових, які зайняли один із місцевих будинків, – йдеться у повідомленні.

Водночас у російських окупантів почастішали випадки дезертирства. Російські військові відмовляються виконувати накази безпосередніх командирів.

Нагадаємо, що в Запорізькій області українські захисники звільнили від російських окупантів село Новодарівка, що в Пологівському районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах