Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 7 червня

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 6 червня: останні новини.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 6 червня: останні новини. Ілюстративне фото: zp.npu.gov.ua

Події
07 червня 2023 15:38

Ось вже 469-й день, як армія РФ постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 7 червня – повідомили у Запорізькій ОВА та Генштабі ЗСУ.

За інформацією Генштабу, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог 149 разів обстріляв позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію по усій лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів: Ольгівське, Полтавка, Омельник, Щербаки, Степове, Малі Щербаки, Червоне, Малинівка, Кам'янське, Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Нововандріївка, Білогір'я, Темирівка.

Надійшло 18 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Зазначимо, що тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського, Мелітопольського, Василівського, Пологівського районів (крім Оріхова та Гуляйполя).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах