В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими

В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими.

В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
03 червня 2023 14:31

14 мобільних груп у складі поліцейських, рятувальників, представників міської влади перевіряють стан бомбосховищ та укриттів у Запоріжжі.

Як повідомили в Нацполіції, під час обстеження звертають увагу на безперешкодність доступу, зокрема вночі, та належне облаштування укриттів. Всього мобільні групи перевірять 300 укриттів в будинках, об’єктах цивільної інфраструктури, в закладах освіти, дитсадках та інших об’єктах соціальної сфери.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом минулої доби, 2 червня, мобільні групи перевірили 106 об’єктів, з них 31 були зачинені або з обмеженим доступом. Всі порушення зафіксували в актах, які передадуть відповідальним для подальшого усунення недоліків.

В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими.В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими. Фото: zp.npu.gov.ua

В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими.В Запоріжжі перевірили 106 укриттів: третина виявилась зачиненими. Фото: zp.npu.gov.ua

В поліції просять повідомляти про випадки зачинених укриттів під час повітряної тривоги за номером 102.

Також інформацію про проблемні ситуації з укриттями можна повідомити на гарячу телефонну лінію Запорізької ОВА 0 800 503 508.

Хвиля перевірок укриттів в країні розпочалася після трагедії в Києві, коли в ніч на 1 червня від уламків ворожої ракети загиблі троє людей, які не змогли потрапити до зачиненого сховища.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах