Російська армія з артилерії та авіації обстріляла населені пункти Запорізької області

Російська армія з артилерії та авіації обстріляла населені пункти Запорізької області.

Російська армія з артилерії та авіації обстріляла населені пункти Запорізької області. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
01 червня 2023 09:31

Російські війська вчергове обстріляли Запорізьку область. Протягом минулої доби, 31 травня, ворог здійснив 78 ударів по території нашого регіона.

За словами голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка, протягом минулої доби ворог завдав 78 ударів з артилерії, авіації, безпілотників та з РСЗВ. Постраждало 20 міст та сіл регіону

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, ворог завдав авіаудар по Оріхову, атакував з БПЛА Ольгівське, бив з РСЗВ по Комишувасі, Залізничному, Червоній Криниці, Полтавці, Єгорівці та Степовому, 70 артилерійських обстрілів прийшлося по Гуляйполю, Новоандріївці, Степногірську, Кам'янському та іншим селам на лінії фронту.

Обійшлось без постраждалих. Додалося 23 нових повідомлення про руйнування цивільних об'єктів: житлові та садові будинки, гаражі, господарчі споруди та інше майно місцевих жителів.

Наразі вдалося зафіксувати руйнування 23 цивільних об'єктів: житлові та садові будинки, гаражі, господарчі споруди та інше майно місцевих жителів

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах