Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа

Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа.

Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
31 травня 2023 10:25

Минулої доби, 30 травня, ворог завдав 69 ударів по 17 прифронтовим населеним пунктам Василівського та Пологівського районів.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, протягом доби ворог завдав авіаудари по Оріхову та Залізничному, чотири обстріли з РСЗВ по Гуляйполю та Малій Токмачці, 63 артудари по Ольгівському, Новоандріївці, Гуляйпільському, Малинівці, Темирівці, Преображенці, Щербакам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, 31 травня близько 03:00 внаслідок ворожого обстрілу Оріхова виникли пожежі в приватному секторі. Рятувальники протягом 35 хвилин гасили загоряння трьох житлових будинків. Загальна площа пожежі – 120 квадратних метрів. Жертв та постраждалих внаслідок події немає.

Зафіксовані 16 руйнувань житлових будинків, залишків об'єктів інфраструктури. До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучалось 13 рятувальників та три одиниці техніки.

Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа.Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа.Ворог завдав 69 ударів по Запорізькій області: в Оріхові виникла масштабна пожежа. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Раніше ми писали, що під Запоріжжям через сильну зливу розмокла і впала стіна будинку, через що травмувалась літня жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах