Окупанти збираються "евакуювати" жителів Запорізької області до Тюмені та Уфи

Окупанти збираються "евакуювати» жителів Запорізької області до Тюмені та Уфи.

Окупанти збираються "евакуювати» жителів Запорізької області до Тюмені та Уфи. Фото: rbc.ua

Події
29 травня 2023 10:02

Російські загарбники планують "евакуювати" мешканців тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області не в Кирилівку та Бердянськ, а до Тюмені та Уфи.

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, план псевдоевакуації населення прифронтових територій Запорізької області доживає останні дні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Анонсовані окупантами безкоштовні місця для тимчасово розміщення евакуйованих у Криму закінчились, у Генічеську залишилось дві бази, у Бердянську місця вже не пропонують. Натомість з наступного тижня організовують виїзди до російських Тюмені та Уфи, – розповів Федоров.

Очільник Мелітополя також зазначив, що українці активно чинять спротив окупантам: не слухають ворожі вигадки, не піддаються штучно створеній паніці і не покидають своє житло на розграбунок російським військовими.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах