У Запорізькій області з прифронтового села евакуювали родину з сімома дітьми

У Запорізькій області з прифронтового села евакуювали родину з сімома дітьми.

У Запорізькій області з прифронтового села евакуювали родину з сімома дітьми. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
18 травня 2023 14:49

Правоохоронцям вдалося евакуювати родину, в якій виховуються семеро дітей. Сім'я проживала у селі Приморське, що у Василівському районі, під щоденними обстрілами окупантів.

Як повідомили у Нацполіції, вчора, 17 травня, до поліції з проханням про евакуацію звернулась родина з села Приморське. У сім’ї виховують семеро дітей віком від 2 до 14 років. Родина погодилась виїхати з села після обстрілу Приморського, який стався 14 травня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На двох броньованих автомобілях матір з дітьми вивезли до родичів, які проживають у безпечнішому населеному пункті.

- Ми дуже радіємо, що діти посміхаються та насолоджуються життям. І головне – їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, – розповіла ювенальна поліцейська Наталя Шишкова.

Зазначається, що екіпажі евакуаційних груп у складі ювеналів, психологів, поліцейських офіцерів громад і представників тергромад продовжують відвідувати родини з дітьми, проводити з ними посилену роз’яснювальну роботу, наводять найпереконливіші аргументи, щоб вмовити евакуюватися.

Поліція Запорізької області закликає жителів обстрілюваних ворогом населених пунктів евакуюватися задля власної безпеки та безпеки своїх дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах