Федоров назвав справжню причину "евакуації" на окупованій частині Запорізької області

Федоров назвав справжню причину "евакуації" на окупованій частині Запорізької області.

Федоров назвав справжню причину "евакуації" на окупованій частині Запорізької області. Фото: notorture.org.ua

Події
17 травня 2023 10:33

Окупаційна "влада" тимчасово захопленої частини Запорізької області влаштувала так звану евакуацію, аби зробити з цивільних живий щит для росіян під час контрнаступу ЗСУ.

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що евакуйовані цивільні проживають на одній території разом із російськими військовими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Справжня причина фейкової евакуації, яку нещодавно влаштували окупанти Запорізької області – зробити з цивільних живий щит для військових РФ. В жодному разі не можна вірити окупантам і піддаватись на їхні провокації. Вони переслідують тільки власні хворі цілі, – наголосив він.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що будівлю дитячого садочка у селищі Юр'ївка ворог використовує для розміщення особового складу своєї армії. Водночас на території закладу проживають і цивільні, яких було вивезено з прифронтових населених пунктів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах