У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину: є поранений

У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину.

У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину. Фото: pixabay.com

Події
16 травня 2023 09:23

Вчора, 15 травня, в одному з районів Запоріжжя невідомі чоловіки напали на військових і почали стріляти.

Як повідомили в ГУ Нацполіції, близько 16:00 на стоянці біля міського ринку виник конфлікт між військовослужбовцями та невідомими особами. У результаті невідомі влаштувал стрілянину з мисливської та автоматичної зброї, а також розпочалии драку. Після чого невідомі нападники  зникли з місця події на автомобілях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один із військових отримав ножові поранення, його госпіталізували до лікарні.

У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину.У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину. Фото: facebook.com/vkgunpzp

У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину.У Запоріжжі невідомі напали на військових та влаштували стрілянину. Фото: facebook.com/vkgunpzp

У результаті слідчо-оперативних заходів на одному з блокпостів Запорізької області поліцейські затримали двох чоловіків, 47 та 22 років. Їх обґрунтовано підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення. Зловмисників затримано, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Заходи щодо встановлення інших фігурантів тривають.

За вказаним фактом відкрито два кримінальних провадження: за незаконне поводження зі зброєю та за хуліганство. Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах