Росіяни обстріляли Приморське: загинув молодий хлопець, 7-річна дитина у лікарні

Росіяни обстріляли Приморське: загинув молодий хлопець, 7-річна дитина у лікарні.

Росіяни обстріляли Приморське: загинув молодий хлопець, 7-річна дитина у лікарні. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
15 травня 2023 14:56

Вчора, 14 травня, російські окупаційні війська завдали чергових ударів по населених пунктах Запорізької області. Внаслідок ворожої атаки по селу Приморське шістьох людей було поранено. Стало відомо, що загинув молодий хлопець.

24-річного хлопця доправили до лікарні у вкрай тяжкому стані. Лікарям не вдалося його врятувати, він помер у лікарні. 30-річний чоловік, у якого мінно-вибухові травми, досі у тяжкому стані. Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стан трьох постраждалих, зокрема 7-річної дівчинки, лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Одному постраждалому було надано допомогу амбулаторно.

Росіяни обстріляли Приморське: загинув молодий хлопець, 7-річна дитина у лікарні.Росіяни обстріляли Приморське: загинув молодий хлопець, 7-річна дитина у лікарні. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Відомо, що за добу, 14 травня, ворог завдав 84 удари по наближених до лінії фронту містах і селах: 77 з артилерії, три з авіації, три з РСЗВ та один з БПлА.

Під обстрілами опинилися 19 населених пунктів нашого регіону. Вночі вгатили в центр багатостраждального Оріхова. На щастя, обійшлося без жертв. Фахівці приборкали полум'я.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах