Окупанти обстрілюють село Приморське на Запоріжжі: вже п'ятеро поранених

Окупанти обстрілюють село Приморське на Запоріжжі: вже п'ятеро поранених - фото

Окупанти обстрілюють село Приморське на Запоріжжі: вже п'ятеро поранених - фото

Події
14 травня 2023 16:16

Сьогодні, 14 травня, окупанти активно обстрілюють Запорізьку область. Вже відомо про п'ятьох постраждалих у селі Приморському.

Як повідомив керівник ВП Андрій Єрмак, внаслідок обстрілу "Градами" села Приморське постраждав чоловік. Ворог потрапив до приватного будинку.

Також росіяни обстрілюють Приморську середню школу. На даний момент відомо, що поранення отримали троє цивільних та водій швидкої допомоги.

Оновлено: у ЗОВА повідомили, що у Приморському під час прямого влучення в будинок 30-річний чоловік отримав мінно-вибухові травми, зараз у тяжкому стані. Ще троє зазнали поранень, у тому числі 7-річна дівчинка. Усіх постраждалих оперативно було доставлено до медичних закладів обласного центру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, сьогодні під ворожим вогнем і село Новояківлівка. Там зруйновано будинок, у якому перебувала 48-річна жінка. Вона постраждала, її доправили до медустанови.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах