Окупанти вивозять дітей із Запорізької області до Росії

Окупанти вивозять дітей із Запорізької області до Росії

Окупанти вивозять дітей із Запорізької області до Росії - фото: slovoidilo.ua

Події
14 травня 2023 12:34

Зі тимчасово окупованої території Запорізької області продовжують відвозити дітей до Росії.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, вивозять дітей з одних окупованих територій до інших – углиб окупації, або одразу до Росії нібито на відпочинок чи навчання. Насправді там тримають дітей у заручниках і спостерігають за ситуацією на фронті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров розповів, що 7 травня вихованців школи-інтернату з Кам'янки-Дніпровської "евакуювали" до Бердянська. Потім 9 травня дітей із Мелітопольського центру соціально-психологічної реабілітації відправили "на оздоровлення" до Євпаторії українського Криму. 11 травня 15 учнів однієї зі шкіл Якимівки вивезли до дитячого табору російського Краснодара.

- У "зручний" для рашистів момент вони можуть перетворити дітей на розмінну монету, тому в жодному разі не можна віддавати своїх дітей на брудні руки, - сказав мер.

Нагадаємо, до Запорізької області на територію полігону для військової підготовки в районі населеного пункту Новопетрівка прибули близько 400 найманців зі складу російських ув'язнених, яких завербували у ПВК "Вагнер".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах