Зеленський оголосив про націоналізацію російської частки в "Запоріжсталі"

Зеленський оголосив про націоналізацію російської частки в "Запоріжсталі".

Зеленський оголосив про націоналізацію російської частки в "Запоріжсталі". Фото: gmk.cente

Події
13 травня 2023 15:02

Президент Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти 13 фізичних та 28 юридичних осіб, які допомагали РФ тримати контроль над "Запоріжсталлю".

Також президент України повідомив про запуск процедури конфіскації російської частки, на одному з найбільших металургійних підприємств країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Є кілька санкційних пакетів, підписав відповідні укази. Перший санкційний пакет – щодо "Запоріжсталі". Своїм указом наклав обмежувальні заходи на 41 особу – 13 фізичних та 28 юридичних, за допомогою яких РФзберігала контроль над підприємством, шкодила нашій економіці. Запускаємо процедуру конфіскації російської частки – вона працюватиме для України й українців, – зазначається у повідомленні.

На сайті глави держави опубліковані укази президента №275/2023 і №276/2023 про введення в дію рішення РНБО від 12 травня 2023 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах