На Запорізькому напрямку російський окупант розстріляв двох військових РФ

На Запорізькому напрямку російський окупант розстріляв двох військових РФ.

На Запорізькому напрямку російський окупант розстріляв двох військових РФ. Фото із росЗМІ

Події
13 травня 2023 13:58

У тимчасово окупованій частині Запорізької області російський солдат розстріляв двох своїх товаришів по службі за те, що ті, нібито, напали на нього з ножем – він зізнався в скоєному і попросив зв'язатися з його родичами.

Відео інциденту з'явилося в мережі в четвер 11 травня. РосЗМІ повідомляють, що на Запорізькому напрямку російській військовий у стані алкогольного сп'яніння з автомата розстріляв двох товаришів по службі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, 24-річний Гліб Соломонов родом з Амурської області розповів, що вийшло це випадково, бо товариші по службі "на нього пішли з ножем". 

- Ти два життя згубив, не підходь! Не підходь, кажу! Я все розумію, Соломоне, тому ти все ще живий. Тебе свої ж мало не пристрелили... Всі тебе поважали... Як вийшло? Ти два життя занапастив годину тому! У одного троє дітей, е**ний в рот! І що, треба у голову їм стріляти з автомата? Ти будь-кого міг завалити, – кричав на мобіка інший окупант.

Він попросив зателефонувати своїм рідним, сказати, щоб не хвилювалися, що так вийшло.

- Я не знаю ... це війна. Там може всяке трапитися, – розповіла його сестра, на ім'я Зульфія.

Також вона зазначила, що раніше конфліктів у Гліба з товаришами по службі не було, він ні на що не скаржився і "проблем з алкоголем не мав".

Рідні загиблих із сім'єю підозрюваного не зв'язувалися. Зульфія зазначила, що інцидент стався у Запорізькій області, однак офіційних підтверджень даної інформації немає.

Сім'я російского солдата підтвердила журналістам, що його затримано військовою поліцією.

Відомо, що один із убитих – Олександр Кононов. Факт його загибелі підтвердили його знайомі, а також мешканець села Світилівка Білогірського району Амурської області РФ, де мешкав Кононов.

Особа другого вбитого невідома.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах